Over ons

Al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het verzorgen van voeten.

In het begin

Huib en Marie Vreeken realiseerden in 1992 hun droom door in een kleine omgebouwde kamer aan huis, een pedicure- en podologiepraktijk te starten. Toen ze begonnen, constateerden ze al snel dat voetklachten vaak niet op zichzelf staan. Vandaar dat ze gingen zoeken naar meer kennis over oorzaak, gevolg en behandelmogelijkheden van voetklachten. In de praktijk betekende dit dat ze zelf zich verder specialiseerden en naast pedicure en podologie, startten met de verkoop van schoenen. Ook werden er andere zorgaanbieders benaderd om het team te versterken om zo de klant een complete oplossing van hun voetklachten te kunnen bieden. 

Bevlogen en ondernemend als ze waren wilden zij de klant in alles wat ze deden centraal stellen en alle (individuele) aandacht geven. In 2014 verhuisde het bedrijf van de familie Vreeken naar het huidige ‘Plantage 45’ in Alblasserdam. In ruim vijfentwintig jaar tijd groeide de praktijk uit tot een multidisciplinair bedrijf met 10 medewerkers en hebben ze als doel de klant hun vitaliteit en mobiliteit terug te geven door tot het uiterste te gaan voor de klanten en net een stap verder te gaan.

In Plantage 45 zijn tevens een fysiotherapeut, orthopeed, osteopaat en arts gevestigd.

Tot aan nu

Vandaag de dag staat er een moderne pedicure-, podologiepraktijk en schoenenwinkel met uitstekende faciliteiten om al uw voet- en/of voetgerelateerde vragen te beantwoorden en uw eventuele klachten te behandelen.

In Plantage 45 worden uw steunzolen in een eigen podolab vervaardigd met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur. In onze ruim opgezette showroom bieden wij u een ruime keuze aan schoenen en kunnen wij u in alle rust het juiste schoenadvies geven. Tevens is het in Plantage 45 mogelijk om steunkousen aan te laten meten en zijn er onder andere een fysiotherapeut, orthopeed, osteopaat en arts gevestigd. 

Maak een afspraak     

Contactgegevens

Vreeken V.O.F.
Plantageweg 45
2951GN Alblasserdam
Ma t/m vr 8.30−17.00 • Za 10.00−16.00


Route

Uw vraag

Verzenden     

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.

Aanmelden     

© Vreeken Voetverzorging V.O.F.

Ontwerp & realisatie MM