Over ons

Al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het verzorgen van voeten.

In het begin

Huib en Marie Vreeken starten hun pedicure- en podologiepraktijk in 1992 in een omgebouwde kamer aan huis.  Toen ze begonnen, constateerden ze al snel dat voetklachten vaak niet op zichzelf staan. Vandaar dat ze gingen zoeken naar meer kennis over oorzaak, gevolg en behandelmogelijkheden van voetklachten. Dit betekende dat zich verder specialiseerden en naast pedicure en podologie, startten met de verkoop van schoenen. Ook werden er andere therapeuten benaderd om het team te versterken en samen te gaan werken. Op deze wijze konden ze de klant een steeds completere oplossing van hun voetklachten bieden. Hun doel: Alles onder een dak op het gebied van voetklachten.
In 2014 verhuisde het bedrijf van de familie Vreeken naar het huidige ‘Plantage 45’ in Alblasserdam. In ruim vijfentwintig jaar tijd groeide de praktijk uit tot een multidisciplinair bedrijf met 10 medewerkers en hebben ze als doel de klant hun vitaliteit en mobiliteit terug te geven en een totaaloplosser te zijn op het gebied van voet- en houdingsklachten. In het huidige pand vind je naast een pedicure- en podologiepraktijk ook een grote schoenwinkel.

In Plantage 45 zijn tevens een fysiotherapeut, orthopeed, osteopaat en arts gevestigd.

Tot aan nu

Vandaag de dag staat er een moderne pedicure-, podologiepraktijk en schoenenwinkel met uitstekende faciliteiten om al uw voet- en/of voetgerelateerde vragen te beantwoorden en uw eventuele klachten te behandelen.

In Plantage 45 worden uw steunzolen in een eigen podolab vervaardigd met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur. In onze ruim opgezette showroom bieden wij u een ruime keuze aan schoenen en kunnen wij u in alle rust het juiste schoenadvies geven. Tevens is het in Plantage 45 mogelijk om steunkousen aan te laten meten en zijn er onder andere een fysiotherapeut, orthopeed, osteopaat en arts gevestigd. 

Maak een afspraak     

Contactgegevens

Vreeken Voetzorg B.V.
Plantageweg 45
2951GN Alblasserdam
Kvk: 81365489
Ma t/m vr 8.30−17.00 • Za 10.00−17.00


Route

Uw vraag

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.

Aanmelden     

© Vreeken Voetzorg B.V.

Ontwerp & realisatie MM

Whatsapp ons