Medisch Pedicure

Welke specialisaties vindt u bij Vreeken Voetzorg?

Medisch Pedicure

Met ruim 25 jaar ervaring in het pedicurevak heeft Vreeken zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd op meerdere gebieden waaronder de risicovoeten zoals de diabetische en reumatische voet. Naast gewoon pedicure is Vreeken dus ook medisch pedicure.

Reuma en diabetes
De juiste voetverzorging is extra belangrijk op het moment dat u reuma of diabetes hebt.  In dat geval kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van de zorgverzekering. Dit is alleen als u bij uw jaarlijkse voetcontrole zorgprofiel 2 hebt gekregen. Vreeken is bekend met alle zorgverzekeraars. Heeft u reuma of diabetes en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding ? Neem dan contact met ons op.

Oncologisch Voetzorgverlener (OVV)
Als Oncologisch VoetzorgVerlener (OVV) geven wij medische voetzorg aan kankerpatienten. Het doel is om de voeten van patienten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. De behandeling kan bestaan uit het verwijderen van (pathologisch) eelt, het dunner frezen van verdikte nagels of repareren van nagels.  Vreeken is opgeleid om de voet te screenen, bijwerkingen van de behandelingen te herkennen en de voeten op de juiste manier te verzorgen. Eventuele bevindingen worden indien nodig teruggekoppeld aan het behandelteam.

Overige specialisaties
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor orthesiologie, schimmeldiagnostiek, gelnagels, cryotherapie (wratten) en nagelregulatie.

Vreeken is bekend met alle zorgverzekeraars

Contactgegevens

Vreeken Voetzorg B.V.
Plantageweg 45
2951GN Alblasserdam
Kvk: 81365489
Ma t/m vr 8.30−17.00 • Za 10.00−17.00


Route

Uw vraag

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.

Aanmelden     

© Vreeken Voetzorg B.V.

Ontwerp & realisatie MM

Whatsapp ons