Sportpodologie

Voetklachten bij hardlopers en wandelaars

Blessures voorkomen en verhelpen

Bent u hardloper of wandelsporter en wilt u blessurevrij van uw hobby genieten? Bij Vreeken Voetzorg kunt u terecht als u last heeft van een hardloop- of wandelblessure.

Hoe gaan wij te werk? 
Allereerst wordt er een loop- en voetanalyse afgenomen door de podoloog. Tijdens deze analyse wordt er gekeken naar de pasfrequentie, de afwikkeling van de voet, de voetstand en de voetlanding. Bij het maken van sportzolen wordt er ook gekeken naar de bewegingen van de sporter/wandelaar en wordt een voetscan gemaakt. Aan de hand hiervan worden de sportzolen individueel in ons eigen podolab vervaardigd. Deze zolen kunnen gedragen worden in de running-/ sportschoenen en wandelschoenen.

UNIEK: VIDEO ANALYSE AFGENOMEN DOOR PODOLOOG EN FYSIOTHERAPEUT.
De loop- en voetanalyse kan mogelijk afgenomen worden samen met een fysiotherapeut (Vegter fysiotherapie, gevestigd bij ons in het pand). Beiden therapeuten kunnen op deze wijze vanuit hun eigen vakgebied de klacht beoordelen.

 Therapieen: correctiezolen, schoenadvies of shockwavetherapie
Aan de hand van de loop- en voetanalyse wordt er indien nodig gezamenlijk een behandelplan opgesteld.  Mogelijk worden er correctiezolen/sportzolen voor u gemaakt, wordt er manuele therapie geadviseerd, of oefen- of shockwavetherapie. U kunt bij ons ook terecht voor de verkoop van runningschoenen.

Verkoop van runningschoenen
In ons assortiment vindt u de runningsschoenen van Saucony. We voeren een ruim assortiment met neutrale schoenen en pronatieschoenen, voor smalle voeten en brede voeten. De schoenen bevatten optimale demping door het everon materiaal. Mesh materiaal zorgt ervoor dat de voeten in de schoenen niet te warm worden. Heeft u belangstelling? Kom gerust binnen in onze winkel. Wilt u een loop- en voetanalyse voordat u over gaat tot aanschaf van hardloopschoenen? Maak dan een afspraak.

  Vreeken is bekend is met alle zorgverzekeraars. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

  Bel voor het maken van een afspraak naar : 078-6930331

  Contactgegevens

  Vreeken Voetzorg & Schoenmode V.O.F.
  Plantageweg 45
  2951GN Alblasserdam
  Ma t/m vr 8.30−17.00 • Za 10.00−16.00


  Route

  Uw vraag

  Verzenden     

  Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief
  en blijf up-to-date.

  Aanmelden     

  © Vreeken Voetverzorging V.O.F.

  Ontwerp & realisatie MM