Podotherapie bij sport

Voetklachten bij hardlopers en wandelaars

Blessures voorkomen en verhelpen

Bent u hardloper of wandelsporter en wilt u blessurevrij van uw hobby genieten? Bij Vreeken Voetzorg kunt u terecht als u last heeft van een hardloop- of wandelblessure.

Hoe gaan wij te werk? 
Allereerst wordt een screening van de klacht of blessure afgenomen. Bij de screening horen functie onderzoek en drukmeting van de voeten. Dit laat zien waar eventuele drukplekken van de voet aanwezig zijn en waardoor worden veroorzaakt. Na dit onderzoek wordt er gekeken naar het lopen en het hardlopen. Tijdens deze analyse wordt er gekeken naar de afwikkeling van de voet, de voetstand en de voetlanding. Uit deze bevindingen is het mogelijk om een behandelplan op te stellen en eventueel de sportzool te maken. Deze zolen kunnen gedragen worden in running-, sport- en wandelschoenen. U kunt uw eigen afdekmateraal kiezen.

Therapieen: correctiezolen, schoenadvies of shockwavetherapie
Aan de hand van de loop- en voetanalyse wordt een behandelplan opgesteld. Mogelijk worden er podotherapeutische sportzolen voor u gemaakt. Daarnaast kan er fysiotherapietherapie worden geadviseerd of oefen- of shockwavetherapie. De uitkomst is afhankelijk van de verkregen bevindingen. U kunt bij ons ook terecht voor uw nieuwe runningschoenen.

Verkoop van runningschoenen
In ons assortiment vindt u de runningsschoenen van Saucony en Brooks. We voeren een ruim assortiment voor verschillende type voeten. Heeft u belangstelling voor de sportschoenen? Loop gerust binnen in onze winkel. Wilt u een loop- en voetanalyse voordat u over gaat tot aanschaf van hardloopschoenen? Maak dan een afspraak.

  Vreeken is bekend is met alle zorgverzekeraars. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

  Bel voor het maken van een afspraak naar : 078-6930331

  Contactgegevens

  Vreeken Voetzorg B.V.
  Plantageweg 45
  2951GN Alblasserdam
  Kvk: 81365489
  Ma t/m vr 8.30−17.00 • Za 10.00−17.00


  Route

  Uw vraag

  Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief
  en blijf up-to-date.

  Aanmelden     

  © Vreeken Voetzorg B.V.

  Ontwerp & realisatie MM

  Whatsapp ons