Schoenen

Meten is weten

10 maart 2017

Voetklachten kunnen ontstaan door slecht passende schoenen

 Schoenen die slecht passen kunnen nare voetklachten veroorzaken. Denk aan bijvoorbeeld likdoorns, een hallux valgus (scheve grote teen), pijnlijke voorvoet (mortonse neuralgie), gehamerde of geklauwde stand van tenen of blaren. De kans op voetklachten zal kleiner worden als u de juiste schoen in lengte maar ook in de breedte.

De werkwijze in de winkel

Aandacht voor de klant en deskundig advies met betrekking tot de pasvorm staat bij Vreeken hoog in het vaandel. Onze gediplomeerde schoenconsulenten adviseren u graag en helpen u met het maken van de juiste keuze. 

De advisering van klanten die op zoek zijn naar een nieuw paar schoenen, wordt gekenmerkt door een aantal vaste stappen. Een voetanalyse en het op de juiste wijze meten van beide voeten is altijd de eerste stap. Vervolgens wordt de schoen van uw keuze gepast en kritisch op pasvorm beoordeeld.

Bij aanschaf van schoenen op maat is de wijdtemaat net zo belangrijk als de lengtemaat. Daarom worden deze maten nauwkeurig gemeten. Er is een diversiteit aan wijdtematen beschikbaar bij Vreeken, waarbij de  breedte uiteenloopt van D (extra smalle schoenen) tot K of M of zelfs W (extra brede schoenen). Daarnaast kunnen in al onze schoenen uw eigen zool gedragen worden. 

Contactgegevens

Vreeken Voetzorg & Schoenmode V.O.F.
Plantageweg 45
2951GN Alblasserdam
Ma t/m vr 8.30−17.00 • Za 10.00−16.00


Route

Uw vraag

Verzenden     

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date.

Aanmelden     

© Vreeken Voetverzorging V.O.F.

Ontwerp & realisatie MM